De vreugde bij Quick.Step is groot: "Niet met champagne spuiten" - "Waarschijnlijk een van mijn beste dagen op een fiets"

RV

21 overwinningen al en 8 keer raak geschoten in de Belgische voorjaarskoersen. Quick.Step Floors blijft maar verder razen door het wielerjaar 2018. De vreugde was bij de 'Wolfpack' dan ook groot na de straffe solo van Niki Terpstra gisteren in de Ronde van Vlaanderen. Wie als eerste Terpstra aan de telefoon te pakken kreeg? juist ja, zijn moeder. "Hey mam. Dank je, dank je", klonk het bij de Nederlander. Bij het avondeten mocht de champagne dan ook niet ontbreken. Al was Patrick Lefevere toch wat op zijn hoede als Terpstra de fles trachtte te ontkurken. "Niet met champagne spuiten. Dat loopt fout af", vertelde de ploegbaas.

Keisse: "Waarschijnlijk een van mijn beste dagen op een fiets"

Quick.Step Floors controleerde de wedstrijd al van bij het begin en daar mogen de blauwhemden vooral Iljo Keisse voor bedanken. De sneltrein remonteerde heel wat aanvallen. Niemand mocht wegrijden. "We controleerden de Ronde van Vlaanderen van start tot finish en we wonnen", schreef Keisse op Twitter. "Perfect teamwork en goede teamspirit. Waarschijnlijk een van mijn beste dagen op een fiets. En dat is geen aprilgrap." 

"Wanneer Vlaanderen blauw kleurt. Wat een dag. Eén en drie", voegde Philippe Gilbert er aan toe.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.