Remco Evenepoel vormt opnieuw een koppel met Oumaïma

Photo News
Remco Evenepoel vormt weer een koppel met Oumaïma ‘Oumi’ Rayane. Dat bevestigde het 19-jarige toptalent van Deceunick-Quick.Step woensdag op de Boekenbeurs, waar hij het fotoboek ‘The Wolfpack: 365 Days At The Wheel’ ging signeren. Het werd een druk dagje voor Evenepoel, want eerder op de dag ging hij ook op bezoek bij zijn ex-club Anderlecht. 

“Ja, we zijn weer samen en ik ben er blij om. Maar verder geef ik geen commentaar, het moet niet belangrijker gemaakt worden dan het is.” Zo bevestigde Evenepoel dat hij en ‘Oumi’ weer een koppel zijn. Weer, want deze zomer ging het stel uit elkaar, omdat de renner van plan was om naar Monaco te verhuizen. “Het is de beste beslissing”, vertelde de jonge renner toen. “Zij wil nog studeren en het zou echt moeilijk worden. We gaan als vrienden uit elkaar en blijven contact houden.”

Dat kon moeilijk anders, want de twee wonen in dezelfde straat in het Vlaams-Brabantse Schepdaal. De verhuis naar Monaco ging niet door, dus kwam het ex-koppel elkaar af en toe nog tegen. De liefde bloeide stilaan weer op, en dat was de voorbije dagen al te merken op hun beider sociale media waar ze elkaars foto’s liketen met de nodige hartjes. 

Evenepoel en Oumi leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend in het voorjaar van 2017, op het moment dat Remco de overschakeling maakte van het voetbal naar de wielersport waar hij al heel snel furore maakte. Oumi maakte van dichtbij zijn steile opmars mee, van eerstejaarsjunior tot neoprof, maar bleef zich ook focussen op haar studies Handelswetenschappen op de Campus Brussel van de KU Leuven. 

Photo News

Op bezoek in Anderlecht

‘t Werd overigens een drukke dag voor Evenepoel. Alvorens naar de Boekenbeurs in Antwerpen te trekken, ging de jonge renner eerst nog op bezoek bij zijn ex-club Anderlecht. Op het trainingscentrum in Neerpede gaf Evenepoel, die zelf tot de U17 voor Anderlecht speelde, een voordracht voor de spelers van de U14 en U15 van paars-wit.  Evenepoel had het onder meer over zijn carrière en gaf de jeugdspelers enkele tips mee. “Als voetballer én nu ook als wielrenner beleefde ik veel plezier aan overwinningen”, sprak Evenepoel onder meer. “Je wordt opgehemeld, iedereen vindt je plots de beste. Maar het belangrijkste is verliezen, want uit een nederlaag kan je de beste lessen trekken. Op die momenten leer je wat winnen is.” 

Op het einde van Evenepoels lezing kwam er nog een bekend gezicht de zaal binnen. Yari Verschaeren kwam zijn vriend een shirt overhandigen. “Mijn eerste trainingsdag bij Anderlecht, was ook de eerste dag van Yari Verschaeren bij Anderlecht”, aldus Evenepoel. “Daar is onze vriendschap gegroeid.” Verschaeren gooide met bloemetjes richting de wielrenner. “We mogen trots zijn op zijn overwinningen, zijn Europese titels en wereldtitels. Hij wordt volgens mij absoluut de nummer 1 van de wereld.”

Evenepoel en Yari Verschaeren.
Anderlecht Evenepoel en Yari Verschaeren.

Signeren op de Boekenbeurs

Van Anderlecht ging het dan naar Antwerpen, voor de Boekenbeurs. Fotograaf Sigrid Eggers was ook dit jaar een vlieg op de muur bij Deceuninck-Quick.Step. De fotograaf ging met Evenepoel, Zdenek Stybar, Fabio Jakobsen en Dries Devenyns naar de boekenbeurs voor een signeersessie. Het fotoboek ‘The Wolfpack: 365 Days At The Wheel’, van ‘Uitgeverij Kannibaal’ ligt inmiddels in de winkel. De prijs bedraagt 35,50 euro. 

“Zo’n signeersessie is altijd wel leuk. Zeker als het voor de ploeg is”, vertelde Evenepoel op de boekenbeurs. “Ik vind het een mooi boek. Eigenlijk is het een beetje een stripboek voor volwassenen. Ik hou het deze dagen vrij rustig. Vrijdag vertrek ik op stage naar Calpe. In het tussenseizoen heb ik wat gelopen en gecrosst. Andere dingen dan bezig zijn met de koersfiets", aldus Evenepoel. 

“Ik kijk uit naar de start van het nieuwe seizoen, maar ik weet nog niet waar ik ga beginnen. Voorlopig ligt er nog niks vast, maar ik heb er zin in. Wel eerst nog de awards. Ik zie veel kandidaten om de Kristallen Fiets te winnen. Het is alles smane een mooi seizoen geweest voor de Belgen.”

Evenepoel ging met Devenyns, Jakobsen en Stybar en fotograaf Sigrid Eggers signeren op de boekenbeurs.
JDK Evenepoel ging met Devenyns, Jakobsen en Stybar en fotograaf Sigrid Eggers signeren op de boekenbeurs.
JDK
Photo News33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Flor Peeters

  Ik heb geen interesse in het privé leven van Remco, voor mij is het genoeg als ik die jonge snaak vol ambitie zie strijden op de weg.

 • Peter De Sadeleir

  Die heeft ingezien welk toekomstig luxeleven ze weggooide!.

 • François Nuyts

  Een rennersvrouw worden is niet zo simpel hoor . Daar moet de wielermicrobe ook in zitten of het lukt niet .

 • Mark Van Damme

  Veel succes Remco...

 • Marc Vinck

  Veel geluk Remco en trek u vooral NIETS aan van al die jaloerse en negatieve reacties.