Exclusief voor abonnees

Remco Evenepoel debuteert bij profs als supertalent: niet evident, weten zijn voorgangers

“Remco gaat nog verschieten, als ze het een eerste keer op de kant trekken”

BELGA
Welk feestje is het meest speciaal? Remco Evenepoel die vandaag 19 jaar wordt, of Remco ­Evenepoel die ­zondag zijn debuut als profrenner viert? Net junior af en al meteen meedoen met de grote jongens: drie ‘toptalenten’ uit het peloton vertellen over hun ervaring.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guido van driel

  Veel succes Remco. Binnen zijn ploeg zijn er genoeg die hem met de voetjes op de grond gaan houden. Iljo Keisse is daar een top voorbeeld van. Het ziet er veelbelovend uit. Geniet ervan. Alle succes gewenst.

 • rik cappelle

  In mijn ganse leven heb ik ooit maar 1 renner gans alleen van de derde waaier naar de tweede waaier en dan nog eens naar de eerste waaier zien rijden en dat was Franky Boy. Maar ja...… Ps: het weet het niet meer juist maar kan het dat het in De Scheldeprijs was ?

 • rik cappelle

  Natuurlijk gaat hij het enorm lastig krijgen als ze hem op het kantje zetten en gaat hij er misschien wel afgereden worden maar is dat dan een schande voor een manneke die pas 19 jaar is en nog maar anderhalf jaar met de fiets rijdt ? Ik zou niet graag de wereldtoppers te eten geven die er al eens zijn afgeschoten wanneer het vroegere QS den boel in waaiers trok.

 • Peeters Freddy

  Het is een aankomend talent maar best dat ze die gast niet te veel in de media bespelen. Talenten moet men beschermen voor de pers en media.

 • Raf Vertongen

  Hij zal makkelijk bij de eerste 10 zijn in de bergritten