Remco Evenepoel biedt op 18-jarige leeftijd al eigen kledinglijn te koop aan en opbrengst gaat volledig naar goede doel

RV
Remco Evenepoel houdt het niet alleen bij wielrennen. De kersverse wereldkampioen bij de junioren stelde vandaag de website voor waarop zijn eigen kledinglijn te koop staat. En dat op slechts 18-jarige leeftijd. 

De jonge Evenepoel kende een waanzinnig wielerjaar. Belgisch kampioen op de weg en in het tijdrijden, ook de dubbel op het EK en twee wereldtitels (weg en tijdrit) bij de junioren als kers op de taart. Het leverde hem meteen ook een profcontract op bij het Quick.Step van Patrick Lefevere. Voordat hij in 2019 aan de slag gaat bij ‘The Wolfpack’ steekt Evenepoel ook op extrasportief vlak zijn tentakels uit. Vandaag kwam hij met een website op de proppen waarop fans artikels uit zijn kledinglijn kunnen bestellen.

Vooral zijn initialen R.EV prijken op de T-shirts, broeken, truien en petten. Net als 1703, de postcode van zijn woonplaats Schepdaal. Zo kan het brede publiek nu ook de kledij kopen die voordien enkel gedragen werd door zijn trouwe supporters verenigd in de ‘R.EV 1703 Fanclub’. Wie een trui of T-shirt koopt, draagt trouwens ook zijn steentje bij aan het goede doel. Want de opbrengsten verdwijnen niet in de zakken van Remco. “Alle opbrengsten van het kledingmerk dat we laten registreren en te koop aanbieden via de webshop, zullen integraal naar het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola gaan”, wist vader Patrick daar eerder al over te vertellen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.