Rebellin (46!) weet van geen ophouden en tekent bij nieuwe Belgische ploeg

Photonews
Davide Rebellin breit nog maar eens een jaartje aan zijn indrukwekkende carrière. De Italiaanse wielrenner is intussen 46, maar dat weerhoudt hem niet om een eenjarig contract te ondertekenen bij het nieuwe, Belgisch-Algerijnse team Sovac-Natura4ever. 

Manager Geoffrey Coupé is in de wolken met de komst van de ex-winnaar van onder meer Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse pijl. "Davide Rebellin zal een van de speerpunten worden van ons team. Zijn ervaring is een belangrijke troef voor onze jonge renners." 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Robbe Leyssens

  Belgische voetbalploegen stellen toch ook buitenlanders op, wie talent heeft komt er wel en zolang ze meekunnen mogen onze oudjes ook aan sport doen. Oudere voetbaltrainers zoeken het in Afrika, dus wens ik Rebellin succes. En wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.

 • Moreno Tecchio

  Prachtig van deze Belgische ploeg een contract minder voor een jonge renner , echt een voorbeeld van hoe je het wielrennen naar de knoppen jaagt .

 • Dirk Van Den Bossche

  Die Coupé probeert elk jaar iets anders. Veranclassic nog 2 jaar geleden. Kent niets van koers. Zou beter geld spenderen aan jeugd in plaats van aan oude dopingszondaar. Of denkt die mens dat hij met zijn ploegske samenraapsen in de GIRO zal starten omdat hij Rebbelin aan boord heeft?

 • Frans Peeters

  Als 66 jarige zou ik dat ook nog kunnen maar dan 75 km aan 25 gemiddelde en met een groepje.

 • wim rooyakkers

  Zolang het hoofd en de benen willen ,mooi toch.en we moeten allemaal langer werken dus.doorgaan