POLL. Wie is de beste waterdrager van het wielerpeloton? Stem hier voor de Kristallen Zweetdruppel!

Een vertrouwd beeld: Tim Declercq op kop van het peloton. De West-Vlaming van Deceuninck-Quick.Step werd vorig jaar verkozen tot Kristallen Zweetdruppel.
BELGA Een vertrouwd beeld: Tim Declercq op kop van het peloton. De West-Vlaming van Deceuninck-Quick.Step werd vorig jaar verkozen tot Kristallen Zweetdruppel.

Geen kopmannen zonder helpers. De winnaar van de Kristallen Fiets zal zijn trofee ook verdiend hebben dankzij de noeste arbeid van de werkmieren in zijn schaduw. En ook de jongens die zich compleet wegcijferen in dienst van de ploeg, verdienen volgens ons een prijs. Hét Belgische über-werkpaard sleept daarom op woensdag 4 december tijdens het Gala van de Kristallen Fiets, de Kristallen Zweetdruppel in de wacht. De winnaar van vorig jaar, Tim Declercq, is opnieuw een kanshebber. De andere namen zijn Jasper De Buyst (Lotto-Soudal), Laurens De Plus (Jumbo-Visma), Dries Devenyns (Deceuninck-Quick.Step), Maxime Monfort (Lotto-Soudal) en Gianni Vermeersch (Correndon-Circus).

Wie dit jaar verkozen wordt, daar beslist u over. Neem uw persoonlijke topfavoriet op sleeptouw en loods hem naar de zege. Stemmen kan via onderstaande poll tot 24 november (middernacht).
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gaston FOUBERT

    Dan heb je het toch over de kermiscoureurs Dirk. Wees gerust dat die waterdragers wel goed hun boterham verdienen.

  • Peter Van Mol

    Geloof me vrij, Tim fietst niet voor 1500€/maand...

  • dirk claeys

    Belachelijk! De beste waterdrager! Rijd mee voor 1500€ maand en zijn baas de kopman rijd mee voor 2 miljoen !