Exclusief voor abonnees

Onze man zat gisteren in het spoor van Wout van Aerts echtgenote Sarah De Bie: het relaas van een onwezenlijke dag

Belga/Photonews
Het begon met wij­water, Havaianas, ­Caesarsalade en een kaars die ze had gebrand opdat... haar Wout Parijs zou halen. Maar het eindigde helaas in een ziekenhuis in Pau. Relaas van een onwezenlijke dag in het spoor van onze columniste Sarah De Bie (23), alias mevrouw Van Aert. “Zo’n kaars brand ik dus nóóit meer!”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bern Vermeulen

  Iedereen zoekt zijn steun waar hij wil, iedereen is daar vrij in maar het allerbelangrijkste is nooit bij de pakken blijven zitten en halen wat er nog te halen valt. Wout leert uit zijn foutjes, dat is wat iedereen zou moeten doen in plaats van altijd te klagen en te vitten op een ander.

 • Kristof Van Impe

  als je bijgeloof hebt, doe dan niet wat je anders ook niet doet, veel sterkte Wout, knappe Tour, spijtig dat je hem niet kunt uitrijden

 • louis pippers

  Kaarsen in het commercieel Lourdes branden is verloren geld en helpt niets of niemand geld klopperij tot meer dan 100 € voor een kaars die ze na enkele minuten uitblazen zelf gezien en ondervonden

 • Johan Van Campenhout

  Voor men kritiek geeft op iets. Eerst zelf eens proberen en dan liefst op hetzelfde niveau. Ongelukken gebeuren jammer genoeg. Langs de andere kant. Mensen we zijn 2020 zijn der nu echt geen deftige oplossingen voor bochten. In plaats van die levensgevaarlijke nadars?

 • Luc Deville

  In de gegeven omstandigheden zou "onze man in het spoor" de beleefdheid moeten hebben om het artikel niet te schrijven. Bij een "gewone" val zou het nog kunnen maar bij een zware val zoals hier zou het de pers sieren dat ze wat afstand nemen van de directe familie.