Exclusief voor abonnees

Onze man in Portugal vraagt zich af waar limieten van Evenepoel liggen: “Hoelang blijft het crescendo gaan met deze jongen?”

Remco Evenepoel won de rit én is de nieuwe leider in de Ronde van de Algarve.
Photo News Remco Evenepoel won de rit én is de nieuwe leider in de Ronde van de Algarve.
Remco Evenepoel (20) heeft het wéér gedaan. Voor de ­allereerste keer — bij de ­elite — won hij een koers met aankomst bergop. Na een splijtende demarrage. En tegen grote namen. Een zege met een symbolische waarde, en dat beseft hij zelf ook. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • eric maier

    niet te snel van stapel lopen. Je moet hier een kanttekening bij maken. Heel wat ronderenners die mikken op een grote ronde, zijn een stuk onder hun niveau. Ook veel klimmers zijn onder hun niveau op dit moment. Wie van niveau is , zijn derenners die op de vroege voorjaarskoersen mikken zoals de Omloop. Wat hij deed is zeer bewonderingswaardig, maar je moet het zien zoals de zaken zijn en het niet opblazen. Koersen ams Parijs-Nice en Tirreno zijn betere graadmeters. We hopen wel op meer van dat