Exclusief voor abonnees

Onze chef wielrennen over schorsing De Weert: “Oude garde wil en kan haar plaats niet afstaan”

BELGA
En weer rommelt het bij Lotto-Soudal. ­Performance manager Kevin De Weert is tot het einde van de Vuelta geschorst en wellicht staat De Weert heel dicht bij de uitgang. Na “acht maanden van frustratie” ziet De Weert een terugkeer niet goed meer ­zitten. Wellicht denken ze daar bij Lotto ook zo over.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick morel

  Lotto, wil zeggen, Belgische overheid met ambtenarenmentaliteit en weinig resultaat. Who cares, de burger betaalt en de politieke benoemingen zitten daar goed.

 • eric maier

  François Nuyts; dat zie je totaal fout. Kevin is tactisch altijd een uitgekookt renner geweest, en dat is hij ook in de begeleiding. Hij brengt ook een nieuwe visie mee en hij bewees dat al met succes als bondcoach - eerst bij de jongeren en dan bij de profs. De Weert ligt ook enorm goed bij de renners en is een man die ook psychologisch meeleeft met de renner en is ook nodig. Dat steekt bij enkele oudgedienden en John Lelaunge - die nog altijd geen verstand heeft van managen net zoals bij BMC

 • Peeters Freddy

  Dat ze Jurgen VD Broeck terug halen .

 • Dirk Schollen

  alsof deze huidige generatie zo gescoord heeft … pfft.

 • Marc Stalmans

  Een typisch Belgisch fenomeen. We worden rijkelijk betaald waarom zullen we dan strijden om te winnen? De staat betaald toch en we nemen de plezierreisjes er rustig bij. Organisatie, professionalisme, zegedrang aan Lotto niet besteed. Indringers niet toegelaten, want er moest eens een geluid naar buiten komen dat niet past in het kraam van de gevestigde orde. Waar heb ik dat nog gehoord.....