Ontmoet Tom Boonen en ontvang een gesigneerd boek

photo_news

Donderdag stellen Tom Boonen en auteur Merijn Casteleyn het boek 'Jaren van Bewondering' (uitgave Borgerhoff & Lamberigts) voor. In het boek komen 50 vrienden en rivalen van de ex-wereldkampioen aan het woord met daarbij telkens een repliek van Boonen. Wij geven aan drie surfers en hun partner de kans om donderdagavond in Vilvoorde de boekvoorstelling bij te wonen in het gezelschap van Boonen en een aantal ex-collega's én een gesigneerd exemplaar te ontvangen.

Om een kans te maken moet u antwoorden op de drie onderstaande vragen en de schiftingsvraag. U heeft tot woensdag om 17 uur de kans om mee te doen. De winnaars worden woensdagavond verwittigd.

Boonen met zijn trui van wereldkampioen en vier kasseien van Parijs-Roubaix.
photo_news Boonen met zijn trui van wereldkampioen en vier kasseien van Parijs-Roubaix.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerry Cle

  Geweldige sportman en immer vriendelijke mens. Jammer toch dat hij zich die ene Parijs-Roubaix verkeek op Hayman en dat Van Avermaet hem in Qatar geen tweede wereldtitel gunde.

 • philomena vanderweyen

  Zal zeker een heel interessant boek zijn,kan niet anders met zo een grote carrière.

 • Daniel Benjamin

  Wanneer komt zijn nieuw boek " De Laatste Val " uit?Hoeft niet gesigneerd te zijn!

 • Ricci Latte

  Jammer dat de "topsport" met zeker de wielrennerij, zo dicht aanleunt tegen dopinggebruik en onderhandelde overwinningen... En nu gaan ze nog denken dat ze God zijn "of wa" !!!

 • Erwin Van Roy

  die man zou ik graag eens ontmoeten was een top renner