Nog altijd geen ploeg voor Nick Nuyens

PHOTO_NEWS
Nick Nuyens geeft zichzelf nog een paar dagen tijd om een ploeg te vinden voor het nieuwe seizoen. De renner kreeg geen contract bij de nieuwe fusieploeg Garmin-Cannondale en is nog altijd niet onder dak voor 2015.

In een gesprek met Sporza radio stelde de winnaar van de Ronde van Vlaanderen in 2011 dat hij nog volop op zoek is naar een ploeg voor 2015. Hij geeft zichzelf 50 procent dat hij volgend seizoen nog profrenner is. "Ik ben nog volop alle opties aan het bekijken", aldus Nuyens op Sporza. "Maar het is niet gemakkelijk omdat ik sinds mijn zware valpartij in Parijs-Nice in 2012 nooit meer het niveau heb gehaald van vroeger."

Aan persagentschap Belga gaf hij aan dat hij weinig toe te voegen had aan het gesprek op de radio en hij zichzelf nog enkele dagen tijd geeft om een nieuwe ploeg te vinden. "Ik ben nog aan het onderhandelen met een buitenlandse ploeg", zegt hij. "Geen World Tour, maar wel een Pro Continentale ploeg. Ik geef me nog enkele dagen de tijd om de knoop door te hakken, veel langer moet het niet meer duren."