Nieuwe blessure is mentale opdoffer voor Jolien D’hoore: “Tijd nodig om dit een plaats te geven”

Jolien D’hoore
GOYVAERTS/GMAX Agency Jolien D’hoore
Een mentale opdoffer voor Jolien D’hoore. De wielrenster heeft zondagavond voor het eerst gereageerd nadat ze een elleboogbreuk opliep in de BeNe Ladies Tour. “Ik kan niet beschrijven hoe teleurgesteld ik ben”, zeg ze.

Het zit Jolien D’hoore niet mee. Door een elleboogbreuk staat ze wéér voor een lange revalidatie. En dat nadat de succesvolle Belgische wielrenster in maart nog haar sleutelbeen brak. 

“Sorry dat ik hierover nu pas communiceer, maar ik had tijd nodig om het even te laten inzinken. Door mijn elleboogbreuk kijk ik opnieuw aan tegen een zware revalidatie van zes tot acht weken”, aldus de renster van Boels-Dolmans. “Maar eerst heb ik tijd nodig om dit allemaal een plaats te geven. Vooral mentaal is dit een tegenslag, omdat ik vijf maanden geleden al mijn sleutelbeen brak. Ik wil mijn hoofd nu vrij maken en zal mijn fiets even aan de kant laten staan. Ik zal nog grote doelen moeten laten schieten. Ik kan niet beschrijven hoe teleurgesteld ik ben, maar het leven gaat door.”

Robby Verdickt2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • rudy verlinden

    Ja beste Geert...en om te sturen kan je je benen en knieen gebruiken...en jolien...gewoon ..opstaan en weer doorgaan..laat je niet ontmoedigen meiske

  • Geert Van de Moortele

    Om te fietsen en de beenmusculatuur te verstevigen heb je géén ellebogen nodig en daarover gaat fietsen.