Exclusief voor abonnees

Niet te stoppen, maar vanaf vandaag toch knecht: Van Aert wordt tot einde Tour in rol van ‘super ­domestique’ geduwd

Photo News
En vier dagen later wint Wout van Aert de eerste rit in het ­Critérium du Dauphiné. Dat hij zijn zege in Milaan-Sanremo had gevierd, zat woensdagmorgen nog een beetje in zijn benen, zei hij. En ook dat hij als een ‘superknecht’ de Dauphiné zou rijden. Maar Wout van Aert is niet te stoppen. Hij blijft gewoon winnen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Denil

  Met Groenewegen in de ploeg was dat begrijpelijk. Je moet die ook wat ritten gunnen en dan kan je best Van Aert meesterknecht maken. Maar nu die zichzelf geëlimineerd heeft zou de die ploeg het anders moeten doen. En zowel voor geel met Roglic als voor Groen met Van Aert gaan.

 • Joke Van Kalmthout

  Wout is een geweldige renner, maar nu al de compleetste renner? Zijn successen van de laatste weken zijn sommige Belgen kennelijk naar het hoofd gestegen. Gelukkig staat Wout zelf, samen met zijn ploeg, met beide benen op de grond, in tegenstelling tot enkelen van zijn supporters. Het talent van Wout zal rustig moeten rijpen en zal zich in een grote ronde nog moeten bewijzen. Dat heet professionaliteit. Bovendien kent de ploeg andere kopmannen die dat al wel bewezen hebben.

 • jean-luc barra

  Als dit waar is, mag gans die koerswinkel ontploffen ! De beste wint en daarmee uit.

 • Roger Deprez

  Jan van Oosten dat heb ik gezien verleden jaar hoe ze zich uitsloofden in P-R, Wout kon alleen de meer dan drie minuten achterstand door pech zelf oplossen terwijl er nog twee renners van Jumbo in de kopgroep zaten. Het proberen goed te praten achteraf zijn vijgen na Pasen. Wout laten knechten terwijl hij in het levensvorm zit dat doet geen enkele andere ploeg, alleen diegene die hun vak niet kennen. Heel professioneel is dat helemaal niet, eerder amateuristisch.

 • Wouter Van de Walle

  Zoals zij hem gisteren hebben geholpen é, dat maakt een team sterk, als ze keihard voor elkaar werken