Nick Nuyens stapt voor tweede keer in huwelijksbootje

Nick Nuyens en zijn kersverse echtgenote Lynn, voor de renner van Garmin is het zijn tweede huwelijk.
Twitter Nick Nuyens Nick Nuyens en zijn kersverse echtgenote Lynn, voor de renner van Garmin is het zijn tweede huwelijk.

Wielrenner Nick Nuyens mag dan wel weer geen topseizoen achter de rug hebben, op persoonlijk vlak mag de 34-jarige oud-winnaar van de Ronde van Vlaanderen zeker niet klagen. De Lierenaar trouwde vanavond met zijn vriendin Lynn en de Twitter-gemeenschap mocht uiteraard delen in de vreugde. Voor 'De Bom van Bevel' is het al zijn tweede huwelijk, eerder was hij gehuwd met oud-wielrenster Evy Van Damme, met wie hij drie kinderen heeft: Sterre, Storm en Sting. 

Tussen de soep en de patatten
De renner van Garmin-Sharp vroeg zijn partner Lynn eind mei ten huwelijk en dat gebeurde als volgt: "In een restaurant, een bevriende kok zat mee in het complot. Tussen de soep en de patatten? Ja, maar wel heel lekkere soep en heel lekkere patatten. De mensen waar het om draait vinden het allemaal heel leuk. In november is het zo ver. Hopelijk kan ik in tussentijd nog iets moois maken van mijn seizoen en dan kunnen we het jaar afsluiten met vuurwerk." Tja, dat vuurwerk kwam er dus wel, maar niet op de fiets...
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.