Exclusief voor abonnees

Na pechjaar loopt alles plots wonderwel voor Naesen: “Als ik mee ben, hoor ik nu links, rechts, voor en achter mijn naam”

Photo News
Zwart en wit. Zuur en zoet. 2018 en 2019. Groter kan ­contrast niet zijn: vorig voorjaar ging Oliver Naesen (28) in élke koers tegen de grond, dit seizoen loopt alles ­wonderwel. “Als je nu geen rekening houdt met mij, ben je niet goed voorbereid.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Zonder pech kan hij dit jaar een grote winnen. Maar het is oppassen om de Vlaamse wedstrijden vanwege het zenuwachtig koersverloop dat vaak valpartijen meebrengt. btw, waarom de 3 daagse nog steeds doorgaat rond die tramsporen , dat is een raadsel. Elk jaar hetzelfde liedje, talrijke valpartijen en voorjaren van renners om zeep.

 • wim rooyakkers

  Hopelijk blijft hij overeind in de koers ,want het gevaar loert overal,in ieder geval hoop ik op een knal presentatie,want hij is altijd vrolijk.sucses.

 • Roger Deprez

  Goede en sympathieke renner.

 • vangeel guido

  Komaan man dit jaar moet jouw jaar worden..