Exclusief voor abonnees

Na Eddy, Rik en Roger is het nu aan Remco en Wout: "Zeventig- en tachtigers zien zichzelf weer als twintigjarigen door Evenepoel en Van Aert”

Collage DM
“Verwachtingskoorts”, noemt Michel Wuyts het. Voor Rik Torfs is het “heimwee naar voor altijd voorbij gewaande tijden”. Guy Mortier ziet ‘een vloedgolf van ‘Yes!’-momenten’ op ons afkomen “zoals we ze sinds Tom Boonen niet meer hebben gekend.” Zij waren erbij, toen Eddy Merckx vijftig jaar geleden het land in de ban hield. Zij zien hoe nu hetzelfde te gebeuren staat, met Remco Evenepoel en Wout Van Aert.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eric Engels

    "Hoop doet leven" zong Will Tura. Remco en Wout gaan het maken, zij krijgen me op het puntje van de stoel. En dan treur ik om de "wielergoden" in wording die de kans nooit hebben gekregen die status te bereiken. Jempi Monseré en Bjorn Lambrechts, deze twee zal ik ook nooit vergeten.

  • Mi Janssens

    Inderdaad je volgt met grote passie sinds Merckx en Van Looy weer elke prestatie van onze twee grote talenten! En volgde duels Merckx tegen Ocana als klein kind. Nu terug met dank aan Wout en Remco op de eerste plaats vol verwachting en vreugde aan het scherm gekluisterd als vrouw. Top!

  • Jürgen Mouton

    Het is beledigend voor die jongens om met Eddy Merckx, drie keer betrapt op doping, vergeleken te worden. Iedereen weet waarom hij 5 km/u te snel reed dan de andere. Hij is geen haar beter dan Armstrong.