Exclusief voor abonnees

Michel Wuyts over crossen die mogelijk in vaarwater van de Vuelta belanden: “Niets prettiger dan daarin te roeien”

.
Belga/HLN .

‘Ik ben geen viroloog zoals honderdduizenden anderen in ons land’, sprak bondsvoorzitter Tom Van Damme. Het was na de bekendmaking van een aanzet tot wielerkalender. Ik begrijp de irritatie bij de nochtans bedaarde man. In het zog van de nieuwe Tourdata kan het plots niet rap genoeg. ‘Veranker ook onze Ronde, ons BK, verlos de ongeduldigen.’ Een maand isolement leidt naar verstarring. Met zijn allen naar de ‘bevrijdingsparty’.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Van elsacker

    Stop aub met die massa evenementen tot er een vaccin is, waarom het leven van honderdduizenden mensen op het spel zetten, geld geld geld, het is weer maar eens bewezen, op de eerste plaats en met lengte voorsprong op de gezondheid en mensenlevens. De centen, bende onozelaars.

  • wim rooyakkers

    Misschien dat de aangepaste kalender wel heel goed bevalt.beter het seizoen starten in maart en eindigen half november,

  • dirk claeys

    blijven dromen ? koers word een droom dit jaar ? zelfs de cross ?