Matthews: “Was beter dan ik gedacht had” - Stuyven: “Ik ga ervan uit dat ik niet naar het WK ga”

Michael Matthews
rv Michael Matthews
Vreugde bij Michael Matthews na zijn tweede zege op rij in de GP van Quebec. “Ik was beter dan ik gedacht had.” Greg Van Avermaet was tevreden met zijn derde plaats. “Ik was blij dat ik Alaphilippe en Sagan kon volgen, en dat er nog een mooi resultaat inzat”, aldus de olympisch kampioen. Jasper Stuyven was dan weer ontgoocheld dat er niet meer inzat dan een vijfde plaats. “Ik ga ervan uit dat ik niet naar het WK ga”, aldus Stuyven.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • josé delie

  Heel sterke renner ,vijfde in zo een zware koers en sterk deelnemersveld ,als dat al niet meer goed is !!! Mag zeker mee naar het W.K.

 • Gino Denil

  In wielrennen is de ene dag de andere niet. De ene dag krijg je dat gaatje niet dicht op een paar betere renners. En een paar dagen later rijd je ze uit je wiel.

 • eduard janssens

  Dat heeft hij niet gezegd Dirk Van Den Bosche en heeft allen gezegd dat blij was met resultaat en dat niet hetzelfde !!!hij hoort gewon thuis op WK .

 • Marcus Camps

  Hoort gewoon thuis op het WK, top vijf op een wereldbekerkoers, dan hoor je daar te zijn.

 • Dirk Van Den Bossche

  Stuyven vindt van zichzelf dat hij sterk was. Waarom was hij dan niet mee met de 5 ? Niet sterk genoeg dus. Blijft eigenlijk al jaren hangen en net iets te kort schieten