Mathieu van der Poel geeft met sportvoedingbedrijf racefiets weg die bedekt is met 24-karaats bladgoud

De unieke Canyon-fiets is voorzien van 24-karaats bladgoud en een handtekening van Van der Poel.
4Gold De unieke Canyon-fiets is voorzien van 24-karaats bladgoud en een handtekening van Van der Poel.

Van een exclusieve prijs gesproken. 4Gold, een innovatief sportvoedingbedrijf opgericht door Mathieu van der Poel, en fietsenconstructeur Canyon geven een “speciaal kunstwerk” weg. Het gaat om een racefiets van Canyon (model: Ultimate CF SLX) die bedekt is met 24-karaats bladgoud en ook op het kader gehandtekend is door Van der Poel zelf. Het collector’s item  werd mee gecreëerd door Color Monkey, een bedrijf dat gespecialiseerd is in custom design en lakwerk van fietsen. 

Het wielerpeloton maakt zich stilaan weer op voor de herstart van het seizoen, met op 1 augustus de start van de Strade Bianche. Reden om te vieren en een exclusieve prijs weg te geven, dachten 4Gold en Canyon. Deelnemen aan de wedstrijd kan via de website van 4Gold, tot en met 16 augustus. 

De exclusieve tweewieler:

.
4Gold .
Het logo van 4Gold.
4Gold Het logo van 4Gold.
.
4Gold .Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.