Martin en Martin, het kan straks erg verwarrend worden bij Etixx

PHOTO_NEWS
Niet alleen in voetballand, ook in het wielermilieu is men volop bezig met het regelen van transfers naar volgend seizoen toe. De Belgische WorldTourformatie Etixx-Quick.Step staat alvast op het punt om een toptransfer te regelen. Manager Patrick Lefevere heeft aan Cyclingnews immers bevestigd dat Daniel Martin op het punt staat om zijn team te komen versterken.

De 28-jarige Ier komt al zijn hele professionele carrière uit voor Cannondale-Garmin en voorgangers, maar wil nu na acht jaar trouwe dienst graag andere lucht opsnuiven. De ploegen stonden niet geheel verrassend in rijen aan te schuiven voor de oud-winnaar van Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Lombardije. Zo lagen er met Team Sky en Trek Factory Racing twee bijzonder grote kapers op de kust.

Close bij deal
De Britse miljoenenploeg Sky haakte echter af en zo ligt het Etixx van Tom Boonen, Zdenek Stybar en Niki Terpstra in de pole: "Ik hoop dat we de deal kunnen afronden, maar je bent nooit zeker tot de handtekening op papier staat", windt Lefevere er weinig doekjes om. Saillant detail: als het zover komt dan krijgen we Tony Martin én Daniel Martin in één team, dat kan wel verwarrend worden...

PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
TDW
TDW