Exclusief voor abonnees

Lotto-Soudal verliest ‘eigen’ supertalent Ilan Van Wilder: “Gemiste kans. Voor hém, niet voor ons”

BELGA
Dan héb je je eigen talentkweekvijver. En wordt de dikste vis er zomaar uitgehengeld door de concurrentie. Lotto-Soudal verliest Ilan Van Wilder (19) aan Sunweb. Doodjammer. “Maar helaas”, zucht ceo John Lelangue. “Het is zíjn keuze. Niet de mijne.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Guy Bevers, Vervaecke is van bij de juniors altijd al overroepen geweest, en daar heeft Lotto zelf een sterke hand in. Komt bij e profs en werd vooral bekend met het programma Jonge Benen waar ook oa Wellens in zat.Qua prestaties is hij matig middelmatig. Het loon dat ze hem betalen is eerder een kat in een zak. Dit jonge talent uit het artikel heeft veel meer in zijn mars, en is qua prof-opleiding beter af dan bij Lotto. Zeker nu die oude krokodillen en onbekwame Lelaunge De Weert tegenwerken

 • Stephan Verbeke

  en het zal er bij Lotto niet op verbeteren ... die interne strubbelingen zullen zeker en vast meegespeeld hebben bij zijn beslissing ! en gelijk heeft ie ! als men mag geloven wat er daar allemaal reilt en zeilt ...

 • Guy Bevers

  Jongeren worden nog te veel verblind door groot geld. Supertalent Louis Vervaeke is ook naar daar verhuisd , al die seizoenen geen top 20 plaats gereden !! Zal daar een heel goede helper kunnen worden.

 • Marcus Camps

  Arrogant om het zo te stellen ... De Wilder heeft voor hem de beste oplossing gekozen.

 • patrick morel

  Lotto viste in het verleden veel in de vijver van Quickstep, daarom stopte Lefevere met die jeugdopleiding.