Lefevere kan leven met tweede plaats Lampaert: “Ik kan hem echt niets verwijten”

Patrick Lefevere.
VTM Nieuws Patrick Lefevere.
Geen tweede overwinning op rij in de Omloop voor Deceuninck-Quick.Step. Yves Lampaert moest tevreden zijn met de tweede plaats, een sterke Tim Declercq werd vijfde. Manager Patrick Lefevere kon leven met de prestatie van zijn ploeg.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Je mag nooit tevreden zijn als je tweede wordt, maar ik kan hem echt niets verwijten”, reageerde Lefevere bij Merijn Casteleyn. “Yves en Jasper Stuyven kennen elkaar goed en ze zijn aan elkaar gewaagd. Toen Yves demarreerde op twee kilometer van het einde en Stuyven counterde, zag ik al dat Yves moest skarten.” De manager van Deceuninck-Quick.Step zag een sterke Lampaert en Declercq. “We hadden ook veel van Asgreen verwacht, maar ik weet niet wat hij meegemaakt heeft. Ik ben nog niet op de bus geweest.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.