VIDEO: Tom Boonen debuteert als presentator op Kristallen Fiets (en u kan het woensdag live volgen op HLN.be)

De drie presentatoren die woensdag alles in goede banen leiden: Maarten Breckx, Tom Boonen en Merijn Casteleyn.
De drie presentatoren die woensdag alles in goede banen leiden: Maarten Breckx, Tom Boonen en Merijn Casteleyn.
Woensdag wordt in Knokke de Kristallen Fiets uitgereikt en de gala-avond zal vanaf 20.15 uur mee in goede banen geleid worden door Tom Boonen. Hij debuteert aan de zijde van Maarten Breckx en Merijn Casteleyn als presentator van de zaalshow, die live te zien zal zijn op HLN.be. "Een uitgesproken favoriet voor de eindzege heb ik wel niet", blikt de gewezen spurtbom al vooruit. 

"Ik denk dat het wel eens leuk kan worden. Ik probeer nu veel andere dingen uit en zo'n presentatie heb ik nog niet op mij genomen dus we zullen zien of het meevalt of niet. Het zijn allemaal vrienden en collega's, dus het kan wel gezellig worden", aldus Boonen bij vtmnieuws.

Voor Boonen wordt het dus eens iets anders na vele jaren óp de fiets. Zelf won hij de Kristallen Fiets vier keer. Daarmee is hij samen met Philippe Gilbert recordhouder. Als Greg Van Avermaet wint, komt hij wel naast Boonen en Gilbert met 4 overwinningen. Niet toevallig zijn Van Avermaet én Gilbert de twee grote favorieten.

rv2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • dretie munkies

    Ongelofelijk hoe die man het steeds maar klaarspeelt onterecht de media te halen : heb je hem al eens horen praten ? Moet die de Kristallen Fiets presenteren ?

  • Gabriel Daniels

    Ik zou er véél op willen verwedden dat Gilbert hier in Vlaanderen nooit de kristallen fiets wint. Destijds toen hij won was de chou-chou van de Vlaamse pers er nog niet bij.