Exclusief voor abonnees

Van Aert tegen Campenaerts: “Sorry Victor, maar ik wil zelf naar Tokio”

De ene: winnaar van de Kristallen Fiets 2018, drinkt koffie met een chocoladetoets. De andere: favoriet voor vanavond, drinkt thee met gember. Smaken verschillen, maar Victor Campenaerts (28) en Wout van Aert (25) hebben ook veel gemeen: een knalseizoen dat abrupt werd onderbroken door een mentale dreun en een verschrikkelijke val. Ze delen ook een droom: “Sorry Victor, maar ik wil zelf naar Tokio.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • RONNY HOLSBEEK

    Van Aert heeft niets te willen. Het is de bondscoach die uiteindelijk beslist. Dat Van Aert zich nu maar eerst bezighoudt met zijn herstel en zijn terugkeer in het peloton. Bovendien wie is de pure tijdrijder, wie heeft h;et tijdrijden hier in Belgie in de belangstelling gezet ? juist ja, Campenaerts

  • Roger Deprez

    Normaal als het alleen op tijdrijden aankomt moest wel Wout als eerste aangeduid worden als om de prestaties gaan, Belgisch kampioen en heeft niet kunnen meedoen in het Europees kampioenschap wegens zijn val, om nog niet te spreken van zijn andere eerste plaatsen internationaal. Het gaat hier wel om een wedstrijd met tegenstrevers en niet om een individuele prestatie zonder tegenstrevers.