Tom Boonen geeft Wout van Aert wijze raad voor zijn eerste klassieke lente: "Wout is een potentiële topper"

Wout van Aert krijgt raad van Tom Boonen.
RV Wout van Aert krijgt raad van Tom Boonen.
‘Tom Boonen reed het Vlaamse voorjaar. En hij wist hoe het moet. Tom Boonen reed het Vlaamse voorjaar. En hij deed dat goed’. Waar kan wereldkampioen veldrijden Wout van Aert beter inspiratie opdoen voor zijn eerste klassieke lente dan bij onze huiscolumnist én Kristallen Fiets-copresentator? 

"Wout heeft álles in zich om uit te groeien tot een topper. Maar hij moet het stap voor stap doen en nu eerst vooral genieten en stelen met de ogen", vindt Boonen. Precies wat van Aert van plan is. "Aanvoelen wat het is en dan mijn ambitie(s) bepalen. Ik droom van Parijs-Roubaix. En specifiek van een natte Helleklassieker, waarin ik mijn crosstechniek volledig kan aanspreken." 

In onze Pluszone of vandaag in Het Laatste Nieuws kunt u het volledige interview lezen.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • willy van dijck

  Als hij maar eens probeert dan weet hij direct hoe laat het is. Maar crossen en weg samen, vroeger wel nu alleen een droom.

 • Marc Vlemings

  Ik hoop voor hem dat hij in een goede ploeg terecht komt.....

 • Jan Van den Bergh

  4x Parijs-Roubaix , 3x RVV , wereldkampioen , groene trui in de Tour , 5x E3 ,...hij zal wel weten hoe het moet zeker ! Of deed jij beter , Boutsen ?

 • Philomena Vanderweyen

  We zullen wel zien hoe ver Wout geraakt,nu al zeggen dat hij een topper wordt lijkt mij een beetje voorbarig.

 • Paul Boutsen

  Wout, ik zou de raad van Tommeke niet zomaar opvolgen. Wit poeder heeft ervoor gezorgd dat hij de afgelopen jaren nooit verder is geraakt dan een valpartij!