Tom Boonen gastheer Kristallen Fiets die woensdag vanaf 20u15 live op HLN.be gestreamd wordt

Maarten Breckx, Tom Boonen en Merijn Casteleyn (r) presenteren de uitreiking van de Kristallen Fiets.
Maarten Breckx, Tom Boonen en Merijn Casteleyn (r) presenteren de uitreiking van de Kristallen Fiets.
Morgen bekroont uw krant, in samenwerking met VTM, op het 26ste Gala van de Kristallen Fiets in het Grand Casino in Knokke de beste Belgische wielrenner en wielrenster van het jaar. U kan de uitreiking vanaf 20.15 uur volgen via livestreams op hln.be en nieuws.vtm.be of op de Facebookpagina’s van beide media. Onze vaste huisanalist Tom Boonen treedt op als gastheer naast presentatoren Maarten Breckx en Merijn Casteleyn.

Topfavorieten bij de mannen zijn titelverdediger Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert en wereldkampioen veldrijden Wout van Aert. Bij de vrouwen kondigt zich een spannende strijd aan tussen de laureate van vorig jaar, Jolien D’hoore, wereld- en Europees kampioene veldrijden Sanne Cant en Lotte Kopecky. In de rand van de meest prestigieuze wielertrofeeën van het land, worden ook de Jongere van het Jaar, de Teammanager/Ploegleider/Coach van het Jaar en de Helper van het Jaar (Kristallen Zweetdruppel) gehuldigd. 

Vier op een rij voor Greg Van Avermaet?
belga Vier op een rij voor Greg Van Avermaet?
rv2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan De Korte

    Was dat nu echt nodig?

  • Philomena Vanderweyen

    Top,kunnen we Tom nog eens bezig horen/zien,mis zijn sappig dialect wel een beetje.