Tom Boonen gastheer Kristallen Fiets die woensdag vanaf 20u15 live op HLN.be gestreamd wordt

Maarten Breckx, Tom Boonen en Merijn Casteleyn (r) presenteren de uitreiking van de Kristallen Fiets.
Maarten Breckx, Tom Boonen en Merijn Casteleyn (r) presenteren de uitreiking van de Kristallen Fiets.
Morgen bekroont uw krant, in samenwerking met VTM, op het 26ste Gala van de Kristallen Fiets in het Grand Casino in Knokke de beste Belgische wielrenner en wielrenster van het jaar. U kan de uitreiking vanaf 20.15 uur volgen via livestreams op hln.be en nieuws.vtm.be of op de Facebookpagina’s van beide media. Onze vaste huisanalist Tom Boonen treedt op als gastheer naast presentatoren Maarten Breckx en Merijn Casteleyn.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

Topfavorieten bij de mannen zijn titelverdediger Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert en wereldkampioen veldrijden Wout van Aert. Bij de vrouwen kondigt zich een spannende strijd aan tussen de laureate van vorig jaar, Jolien D’hoore, wereld- en Europees kampioene veldrijden Sanne Cant en Lotte Kopecky. In de rand van de meest prestigieuze wielertrofeeën van het land, worden ook de Jongere van het Jaar, de Teammanager/Ploegleider/Coach van het Jaar en de Helper van het Jaar (Kristallen Zweetdruppel) gehuldigd. 

Vier op een rij voor Greg Van Avermaet?
belga Vier op een rij voor Greg Van Avermaet?
rv2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan De Korte

    Was dat nu echt nodig?

  • Philomena Vanderweyen

    Top,kunnen we Tom nog eens bezig horen/zien,mis zijn sappig dialect wel een beetje.