Huisanalist Tom Boonen: “Kom ik niet in aanmerking voor de ‘Zweetdruppel’? Voor de liters die ik heb gelaten bij mijn huiswerk van de Kristallen Fiets?”

Tom Boonen, hier rechts van VTM-journalist Merijn Casteleyn. Zij zullen de show vanavond in goede banen leiden.
Tom Boonen, hier rechts van VTM-journalist Merijn Casteleyn. Zij zullen de show vanavond in goede banen leiden.

“Kom ik niet in aanmerking voor de ‘Zweetdruppel’? Voor de liters die ik heb gelaten bij mijn huiswerk van de ­Kristallen Fiets? Pfoeh, wat een zware bevalling dit jaar. Veel renners die een mooi seizoen hebben gereden, maar ­niemand van de talrijke kandidaten die er bovenuit steekt. Probeer daar maar eens een deftige hiërarchie in te scheppen.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Popelier

    Is toch simpel voor de wielerliefhebbers Tom, dit seizoen is Yves Lampaert Belgisch kampioen en aantal mooie overwinningen oa WK tijdrijden, dit mooie seizoen van Yves Lampaert en zal de enige verdiende winnaar zijn van de kristallen fiets. Zijn ploegmaat Tim Declercq , de kristallen zweetdruppel. De kers op de taart voor het fantastische seizoen van Quickstep floors c team.

  • Marc LInden

    lui zweet is rap gereed niet wat je gedaan hebt maar wat je doet gisteren is voorbij