Dit was de Kristallen Fiets 2018: Campenaerts ontvangt hoofdprijs van Wiggins. Ook Degrendele, Evenepoel, Lefevere en Declercq triomferen

Photo News
Vanavond bekroonde Het Laatste Nieuws, in samenwerking met VTM Nieuws, op het 27ste Gala van de Kristallen Fiets de beste Belgische wielrenner en wielrenster van het jaar 2018. Hieronder een overzicht van alle winnaars:

Kristallen Fiets: Victor Campenaerts
Kristallen Fiets bij dames: Nicky Degrendele
Jongere van het Jaar: Remco Evenepoel
Ploegleider van het Jaar: Patrick Lefevere
Kristallen Zweetdruppel: Tim Declercq
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Maurice Berden

    Groot gelijk Rik Capelle, de winnaar staat op de UCI ranking op nr 177 en er gaan hem liefst 25 Belgen vooraf. Gouden medaille en bronzen medaille in veld en op de weg (Van Aert) is onvoldoende, gouden medaille op de baan (De Ketele en Ghijs) is onvoldoende, klassiekers winnen, gele trui een week dragen in de Tour allemaal onvoldoende. 2 Koersen winnen in één seizoen is wel voldoende als je een lotto trui aan hebt vermoed ik !!!

  • rik cappelle

    Twee dagen terug heb ik hier nog de vraag gesteld of ze het een renner van QS opnieuw zouden durven te lappen zoals ze het eens Tom Boonen hebben gelapt en warempel ze hebben het echt aangedurfd dat stelletje "losers" om die trofee door iemand van Lotto te laten winnen. Hadden ze gedurfd dan gaven ze nog de trofee voor sportbestuurder van het jaar aan Frison ook.