Kijk hier naar ‘Wout! Uit de modder’: cameraploeg volgde maandenlang hoe Wout van Aert uitgroeide tot absolute topper

DPG Media
Wout van Aert is één van de revelaties van het wielervoorjaar op de weg. De Kempenaar begon na een winter vol sportieve pech en sponsorperikelen aan een nieuw hoofdstuk bij Team Jumbo-Visma.

VTM NIEUWS volgde Van Aert maandenlang. Waar de sportjournalisten stopten, bleven de camera’s draaien. Het resultaat is de reportage Wout! Uit de modder.  Die biedt je een unieke inkijk in zijn leven, van zijn vakantieadres in Girona tot tactiekbespreking in de ploegbus. Van zijn eerste momenten bij zijn nieuwe team tot aan het moment dat hij zich totaal kapot en in tranen op het gras van de Vélodrome laat vallen en zijn voorjaar afsluit op Parijs-Roubaix. 

Wout! Uit de modder wordt donderdag om 21.45 op tv uitgezonden bij VTM, maar is nu hier al online te bekijken.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van den Donder

  Sander , hij heeft geen ploeg die voor hem rijdt , niet naar PR gezien?

 • Annemie De Wit

  Ik heb een grenzeloos respect voor Wout ! Hoe moeilijk moet het zijn om altijd maar te blijven presteren als er zo ontzettend veel van je wordt verwacht. Wout, je bent nog jong, je hebt heel veel talent én een geweldige vechtlust. Jij blijft mijn absolute favoriet. Die beelden na Parijs-Roubaix grijpen mij nu nog even hard aan als op de dag zelf. Ik wens je nog talloze successen, beste vriend !

 • patrick isenborghs

  het is niet alleen mvdp die beter is als van aert , er zijn er nog van dezelfde leeftheid die al grote koersen gewonnen hebben

 • Freddy van Puymbrouck

  Ik heb het al eerder gezegd, Wout is een hele goede renner maar meer ook niet.Hij is hoogstens een schaduw kopman omdat hij praktisch alleen moet aan komen om te winnen.Als we toch gaan vergelijken,vdPoel is een absolute topper,wint in het veld,op de weg en in de mountainbike.Nooit eerder vertoond en winnen doet hij al van bij de nieuwelingen.Als hij een Belg moest zijn stond heel het land op zijn kop!

 • Johan Maddens

  Ik denk als Wout bij Quick Step reed , dat hij al een klassieker ging beet hebben . Iedereen kan winnen bij Quick Step .