Junior Ayrton De Pauw vestigt nieuw Belgisch pisterecord in tijdrit

Photo News
Op de derde dag van het WK piste voor junioren in het Zwitserse Aigle heeft Ayrton De Pauw een zesde plaats behaald in de tijdrit en dat in een nieuw Belgisch record. Het goud ging naar de Canadees Stefan Ritter, zilver was voor de Nieuw-Zeelander Bradly Knipe en brons voor de Koreaan Na Junggyu.

Sasha Weemaes behaalde in diezelfde discipline een vijftiende plaats op 37 deelnemers. Vorige week kroonde De Pauw zich tot Europees kampioen in Italië

Hesters ontgoochelt in puntenkoers
Na de eerste dag in het omnium bezet Gerben Thijssen de dertiende plaats in het klassement na twee onderdelen: de scratch, waarin hij elfde werd en de individuele achtervolging waarin hij een twaalfde tijd klokte. In de puntenkoers beleefde Jules Hesters geen al te beste dag. Hij eindigde hij op een laatste plaats in de kwalificatieronde.

Morgen staat de tweede dag van het omnium met Gerben Thijssen op het programma. Ayrton De Pauw komt aan de bak in de sprint, de individuele achtervolging wordt afgewerkt met Maths Heinderson.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.