Jonge Belgische wielrenster komt met schrik vrij: "Een pervert volgde me met zijn busje, later stopte hij en stond hij te masturberen"

Fien De Paepe (links) op trainingskamp in Calpe
Twitter Fien De Paepe Fien De Paepe (links) op trainingskamp in Calpe
De 20-jarige Fien De Paepe rijdt voor Autoglas Wetteren en was samen met haar teamgenoten op trainingskamp in het Spaanse Calpe. Tijdens haar laatste fietstocht kwam ze in aanraking met een pervert. Via haar Twitter doet ze haar verhaal en wil ze andere wielrensters uit de buurt waarschuwen.

"Beste vrouwelijke wielrensters in Calpe", start de vriendin van wielrenner Julien Vanden Brande (Veranclassic - AGO) haar oproep. "Ik heb vandaag op training iets meegemaakt waar ik jullie allemaal voor wil waarschuwen. Ik was alleen aan het trainen toen een lichtblauw busje (type Citroën Berlingo, Volkswagen Caddy) mijn aandacht trok. Het busje bleef me volgen om me daarna voorbij te rijden en iets verder te wachten zodat ik hem terug voorbij reed. Het was op de weg van Moraira naar Calpe wanneer ik hem langs de weg zag staan met zijn deur open. Wanneer ik dichterbij kwam, zag ik dat hij aan het masturberen was."

Tips verzamelen
Door dit voorval raakte de Oost-Vlaamse wielrenster in schok en vol afkeer, maar nu gaat het goed met haar. "Ik heb gewoon schrik om opnieuw alleen te gaan trainen." Verder roept Fien op om de dader te pakken te krijgen: "Ik heb de nummerplaat niet onthouden, maar als je een HEEL LELIJK en verdacht lichtblauw busje met zwarte randen ziet, laat het me dan weten. Ik ben hier om mezelf voor te bereiden op het aankomende seizoen en doe waar ik van hou, met mijn fiets rijden. Ik wil niet dat een pervert dat van me afneemt."

MY SQUAD IS BETTER THAN YOURS ‍♀️☀️ @autoglaswetterenct #calpe #cycling #womenscycling #trainingcamp
BE OBSESSIVELY GRATEFUL #málaga with @zunjei @angeladevisserxx @puckmoonen @jerome_baugnies