John Lelangue is de nieuwe General Manager van Lotto-Soudal

BELGA
John Lelangue is de nieuwe algemeen manager van Lotto-Soudal. Dat maakte de Belgische WorldTour-formatie zelf bekend. De 47-jarige Lelangue volgt Paul De Geyter op. 

Lelangue heeft een lange wielerervaring, onder meer als teammanager bij Phonak en BMC, als organisator van het WK 2016 in het Qatarese Doha, als adjunct-competitiedirecteur bij Tourorganisator ASO en als Senior and Technical Advisor bij de internationale wielerunie UCI.

Bij Lotto-Soudal zal Lelangue een team vormen met Performance Manager Kevin De Weert, die zijn functie als bondscoach bij de KBWB neerlegde, en met de Australische renner Caleb Ewan "met wie we hopen een mooi nieuw sportief verhaal te schrijven", aldus Lotto-Soudal.

Paul De Geyter was sinds 1 september 2017 algemeen manager van Lotto-Soudal. De samenwerking werd in onderling overleg stopgezet, zo liet de ploeg gisteravond weten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.