Exclusief voor abonnees

Jelle Wallays herleidt horrorcrash in San Juan tot zijn essentie: “Mijn hoofd eraf en ik kan koersen”

rv
U schrikt, bij het bekijken van deze foto? Terecht. Maar wees gerust: het gaat ‘Wally’ (29) na zijn horrorcrash maandag in de Ronde van San Juan verbazend goed. “’t Is simpel: me kop d’eraf en kun kik koersen, hé.” Een monoloog vol West-Vlaamse gemoedelijkheid en spontaniteit.

“Tot het moment dat ik in de ambulance belandde, is het één zwart gat. Door die harde klap op mijn hoofd zal dat ook zo blijven, denk ik. Ze vielen voor me en ik werd erover gekatapulteerd. Dat is het enige wat ik me kan herinneren.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Domi Van Hoof

    Misschien moeten de wielrenners eerst een judo gaan doen. Dan kunnen ze goed vallen. Het is bij mijn zoon al een redding geweest. Tegen 35 km/u overkop en enkel een kleine schaafwond op de schouder. Veel succes nog Jelle!