Exclusief voor abonnees

Huisanalist Tom Boonen spreekt met Omloop-titelverdediger Stybar: “Een Monument? Ik blijf geloven in die gloriedag”

Tom Boonen en Zdenek Stybar.
Jan De Meuleneir / Photo News Tom Boonen en Zdenek Stybar.
Vul aan: Strade Bianche, Omloop, E3 BinckBank Classic… “Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix, natuurlijk!”, kent Tom Boonen ‘the next step’ voor Zdenek Stybar (33). Zelf droomt de Tsjech van dat Monument met de hardnekkigheid van, ahum, een sluipend virus. “Ik blijf geloven in die ene gloriedag.”

Corona heeft de wielerwereld in een houdgreep. Terwijl in Abu Dhabi de UAE Tour in lockdown gaat, reiken we Patrick Lefevere in de Annexx-bar van het Shamrock Hotel in Tielt de hand. Die weigert vriendelijk maar kordaat. Ook Marketing & Communication Manager Alessandro Tegner biedt ons in ruil zijn elleboog aan. “Sorry, guys.” Voor Zdenek Stybar maakt het allemaal niet zoveel uit. Handshake met Tom Boonen, stevige poot voor ons.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.