Exclusief voor abonnees

Hugo Camps over Remco Evenepoel: “Laten we hem de vrijheid geven om jong te zijn, om te spelen en te dromen. De prestatiedruk komt later wel”

Photo News

Sinds zijn entree in het ­profpeloton wordt Remco ­Evenepoel stiekem vergeleken met Eddy Merckx. Zelf doet de twintigjarige jeunehomme niet aan grootspraak, maar de hem toegedichte grandeur lijkt wel te bevallen. Hij pookt de ­verwachtingen nog een beetje mee op. Zo zijn twintigjarigen die het eelt van de mislukking niet hebben gekend.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ronny Popelier

    Remco is klasrijke jonge renner, een enorm talent,. Waarom altijd van die onterechte verdacht makingen. Dit is al veel erger dan deze jongen, jong talent renner laten zijn. Laten we fier zijn op deze Remco Evenepoel, waar we nog enorm plezier aan zullen beleven.