Exclusief voor abonnees

Hoe moet het nu verder met Van der Poel? Ploegleider Roodhooft geeft antwoorden: "Fulltime op de weg zal niet lukken"

Photo News
“Hij schrijft nieuwe wielertheorie. Hij doet dingen die ongezien zijn.” Ook sportief manager Christoph Roodhooft was serieus onder de indruk van Mathieu van der Poel. De samenwerking met zijn poulain noemt hij “onwaarschijnlijk plezant”, maar het is ook een uitdaging.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ruby Robeyns

  Wout, Mathieu en de rest samen in de cross! Dat pakken ze ons toch niet af?

 • sylvain roobaert

  Hopelijk blijft hij crossen , door hem zien we fantastische seizoenen . Toen ik hem hoorde liet hij wel horen dat hij van de cross nog teveel blijft houden

 • jacques weterings

  Corendon zit met Mathieu op de spreekwoordelijke rozen. Zo'n uithangbord wil iedere sponsor wel hebben want dat brengt véél geld in het laatje.

 • Artheme Hombrouckx

  Wat nu nog moet volgen is de bevestiging....indien dat mogelijk is dan is het een grote meneer...ondertussen respect !

 • Philomena Vanderweyen

  Dat Mathieu maar blijft doen wat hij nu doet,dan kunnen we bijna het ganse jaar van deze kampioen genieten,eerst veldrijden,dan de weg,en dan mountainbike,Mathieu is wel slim genoeg om zelf te beslissen,voorlopig zit hij nog heel goed bij Corendon,deze vrijheid krijgt hij bij geen enkele andere ploeg.