Exclusief voor abonnees

Hoe beleefde Sarah de zege van haar Wout? “Die spanning! Als het een zenuwachtig kindje wordt, weet je hoe het komt”

Wout Van Aert en Sarah De Bie - Milaan Sanremo 2020
Dario Belingheri Wout Van Aert en Sarah De Bie - Milaan Sanremo 2020
Eerst viel hij zijn zwangere vrouw in de armen, daarna was er een knuffel van papa en een kus van mama. Mooi om te zien hoe de clan Van Aert die eerste monumentale zege samen vierde. Achttien weken ver is Sarah van Aert (24) intussen, bijna halfweg. Kalm blijven is de boodschap, maar hoe doe je dat als je man geschiedenis aan het schrijven is? “Dat zijn exact de berichten die ik krijg van mijn vriendinnen: ‘Denk aan de baby!’ (lacht) Als het een zenuwachtig kindje wordt, weet je hoe het komt.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Roger Deprez

    Sarah is goed op weg of is het al om een zeer goede renners vrouw te zijn, want alles staat in teken van de wielrenner en dat is zeker niet gemakkelijk en niet iedere vrouw kan dat aan. Daarom respect niet alleen voor Wout maar ook voor Sarah.

  • Pieter Verhulst

    Je kan ook gewoon thuis blijven en tijdens koers iets anders doen he. Gsm afzetten zodat je geen info krijgt via familie en vrienden. Na elke koers krijg ik de indruk dat Sarah gereden heeft. Of wordt ze de nieuwe Kat Kerkhofs ? Vrouw van wordt BV.