Greg Van Avermaet verlaat CCC na dit seizoen: “Ik heb in deze ploeg geen opties meer”

Greg Van Avermaet verlaat CCC.
Photo News Greg Van Avermaet verlaat CCC.
Greg Van Avermaet verlaat op het einde van het seizoen zijn huidige ploeg. Sponsor CCC houdt ermee op en manager Jim Ochowicz heeft aan Greg Van Avermaet laten weten dat hij nog steeds geen nieuwe sponsor heeft gevonden.

Van Avermaet: “Ik heb groen licht gegeven aan mijn manager om naar andere ploegen te kijken. Ik heb in deze ploeg geen opties meer. Op dit moment ziet het er niet naar uit dat deze ploeg verder gaat. Ochowicz blijft zoeken, maar ik kan niet blijven wachten. Andere mogelijkheden moeten nu in detail worden uitgewerkt. Ik hoop dat het over enkele weken rond is.”

De Franse AG2R-ploeg wordt nadrukkelijk genoemd als nieuwe toekomstige werkgever van Van Avermaet. Hij zou ook bij Israël Start-Up Nation terecht kunnen. Van Avermaet ontkent niet. “Verschillende ploegen hebben interesse. Het is zaak voor mijn manager Dries Smets om alles uit te werken en een concreet bod op tafel te leggen. Dan kan ik een beslissing nemen. Ik probeer het beste eruit te halen, financieel en ook sportief.”

VIDEO: Oliver Naesen: “Misschien brengt Gijs Van Hoecke wel een ‘helperke’ mee”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook: 

AG2R? Van Avermaet, daags voor de Strade Bianche, over zijn toekomst: “Ik houd alle opties open”

Droomduo in de maak: Van Avermaet kan bij AG2R ploegmaat worden van Naesen

Kan Van Avermaet schitteren dit najaar? Doe mee aan het online wielerspel Goudenklassiekers.be. Stel jouw wielerploeg samen, kies je favoriete renners en maak kans op geweldige dagprijzen.

Photo News
Photo News11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dirk claeys

  Hoogtijd voor pensioenmoment, zoals een Gilbert! meerijden om centen te verdienen, en altijd uitleg , dit dat , morgen beter en zal ik wel winnen, !

 • PLANCKAERT Johan

  kan enkel misschien nog wat promotie opbrengen, voor de rest is het beste al enkele jaren van de soep. Nog snel wat centen binnen rijven Greg!

 • Luc Vercammen

  Greg blijft een fantastisch renner,de stap naar Ag2R lijkt me logisch. Die ploeg fietst volgend jaar op BMC fietsen. Het fietsmerk waar Greg het meeste succes mee boekte,en waarvan hij een fietswinkel in Belgie heeft.

 • karl van dyck

  Het beste dat deze jongen kan doen is hier en daar nog wat gaan helpen om nog wa centjes te verdienen.Die zijn beste tijd is voorbij met al dat jong aanstormend geweld.

 • Paul Van Hooland

  Wij wensen aan Greg het beste voor de verdere toekomst , is een heel correcte wielrenner . Samen met al zijn supporters dragen wij hem in ons hart .