Grappig of totaal ongepast? Winnaar van E3 voor junioren viert zege op wel heel bizarre manier

Tobias Lund Andresen pakte uit met een opvallende viering.
rv Tobias Lund Andresen pakte uit met een opvallende viering.

Tobias Lund Andresen heeft in Harelbeke de E3 Binckbank Classic voor junioren gewonnen. Na 118 kilometer haalde de 16-jarige Deen het ruim afgescheiden. Dat had hij duidelijk ook in de smiezen, want de youngster nam ruim de tijd om zijn zege te vieren. De Deen stapte van zijn fiets en ging vóór de streep dan even doodleuk op de grond liggen. Daarna stak Lund Andresen ook nog zijn fiets in de lucht terwijl hij over de meet stapte, iets wat onder anderen Philippe Gilbert, Sven Nys en Remco Evenepoel hem al voordeden.

 De Brit Leo Hayter hield op 1'04‘’ uiteindelijk de Nederlander Axel van der Tuuk voor de tweede plaats achter zich. Jasper Dejaegher was met een zevende plaats beste Belg.
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric maier

  dit was zeggen - wat een makkie, de rest is verloren gereden. Beetje neerkijkend naar de tegenstand. De huidige juniorenlichting is inderdaad in de breedte niet de beste van de afgelopen 12 jaar.

 • Pierre Verpriest

  Koers gezien , heeft de rest gewoon gedegradeerd en dat op RVV parcours en met enorm veel wind. Chapeau. Flauwe belgische lichting bij de junioren vooral geboortejaar 2001 en dit reeds gans het voorseizoen. Komen er niet aan te pas bij de junioren. Beetje show mag.

 • Marc Behaeghel

  Grappig toch, dutje doen als je derest op meer dan 1 minuut rijdt

 • rosette mangelschots

  Als hij nog eens wint? wat moet er dan nog bijkomen?

 • ivan lindekens

  jong en onbezonnen