Exclusief voor abonnees

Waarom Wellens voor een verlengd verblijf bij Lotto-Soudal koos: "Ik ben bang voor avontuur"

Wellens bij de ploegvoorstelling gisteravond. Lotto rijdt in de Giro voor één keer niet in het gewoonlijke rode shirt.
BELGA Wellens bij de ploegvoorstelling gisteravond. Lotto rijdt in de Giro voor één keer niet in het gewoonlijke rode shirt.
Tim Wellens (26) houdt niet van verandering. Daarom heeft hij zijn contract met Lotto-Soudal tot het einde van 2020 verlengd. Het nieuws raakte eerder deze week bekend. Omdat Wellens ook al niet van onzekerheid houdt. Hoe sneller hij weet waar hij de komende jaren aan toe is, hoe liever hij dat heeft.

Het duurt niet lang meer tot Tim Wellens een gouden uurwerk krijgt voor jarenlange trouw aan Lotto. Bij deze ploeg begon hij zijn profcarrière in 2012 en hier blijft hij nu ook zeker tot het einde van 2020. Hij heeft wel wat getwijfeld, zegt hij. Lotto was niet de enige ploeg die Tim Wellens een nieuw contract aanbood. Maar de renner besliste dan toch om te blijven waar hij is.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Deprez

    Goede keuze Tim je kunt niet beter zitten als bij Lotto-Soudal, is een Belgische ploeg en heb er vrijheid om te bepalen wat je koerst en je verdient zeker geen honger loon. Ergens anders meer geld, kan zijn maar wat met je vrijheid van koersen. Succes verder TIM.