VIDEO. Ouders van Chaves door het dolle heen na moeilijke periode voor de Colombiaan

Esteban Chaves met zijn ouders.
RV Esteban Chaves met zijn ouders.
Prachtige beelden na afloop van de 19de rit in de Giro: Esteban Chaves werd na de finish hartelijk ontvangen door zijn ouders. Net zoals de Colombiaan zelf, waren ook zijn ouders door het dolle heen, een kippenvelmoment.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Na een moeilijke periode kon Esteban Chaves toch weer met een overwinning aanknopen. De renner van Mitchelton-Scott zag vorig jaar het grootste deel van zijn seizoen in het water vallen door een virus. Eén jaar na zijn vorige ritwinst in de Giro, was de Colombiaan vandaag opnieuw aan het feest en daar waren zijn ouders getuige van. Mama en papa Chaves hielden het na de finish niet droog, tijdens de podiumceremonie was er bij beiden een grote glimlach aanwezig. Chaves, die bekend staat voor zijn eeuwige glimlach, heeft het duidelijk niet van vreemden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.