VIDEO. De zestiende aflevering van ‘In het wiel van de Giro’, over de zege van Cataldo en het tijdsverlies van Roglic

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In ons dagelijks wielermagazine ‘In het wiel van de Giro’ blikte VTM-journalist Merijn Casteleyn vanuit Italië terug op de vijftiende etappe van de 102de Ronde van Italië. Dario Cataldo won de rit na een lange vlucht, maar de meeste aandacht gaat toch naar de tik die Primoz Roglic moest incasseren in de stand. De Sloveen had materiaalpech, ging tegen de grond en trekt met een achterstand van 47 seconden op rozetruidrager Richard Carapaz naar de slotweek. De situatie wordt besproken in de zestiende aflevering van ‘In het wiel van de Giro’, die u hierboven kunt bekijken.

Primoz Roglic.
AP Primoz Roglic.

Door een technisch probleem was er vandaag geen live-uitzending van ‘In het wiel van de Giro’. Onze excuses. Morgen zijn we er weer live bij, om 18u45. Oók op de rustdag!
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gerrit gasthuis

    wanneer krijgen die Slovenen en Astana eens controle