Sander Armée finishte als 161ste maar het is een wonder dat hij überhaupt over de meet bolde

BELGA
Als 161ste over de meet komen is niet bepaald een glansprestatie, maar Sander Armée zal al blij zijn dat hij de openingstijdrit van de Giro überhaupt kon afwerken. De renner van Lotto-Soudal zag immers maar door één oog, het andere werd geteisterd door een wespensteek. 

Gisteren net voor de ploegpresentatie had een wesp het gemunt op onze 32-jarige landgenoot. Het gevolg: een rechteroog dat hij amper kan openen. Geen evidentie als een dag later de openingstijdrit van de Ronde van Italië op het programma staat. Elk waargenomen detail is aan de helse vaart immers cruciaal. 

Wat cortisone zou het euvel zo verhelpen, maar is verboden in competitieverband. Dus haspelde Armée de 9,7 kilometer lange tocht door Jeruzalem af met één oog. Mogelijk speelt de zwelling hem ook morgen nog parten, dan staat er een tocht naar Tel Aviv op het menu. 

Speel mee met de Gouden Giro en win

Word ploegleider van je eigen team in de Ronde van Italië met de Gouden Giro. Kies 15 renners, sprokkel zoveel mogelijk ritoverwinningen en maak elke rit kans op een Jaguar racefiets of mountainbike, laptops, friteuses ... of onze hoofdprijs van € 10.000 in het eindklassement. Meer info HIER!

Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jacques hillaert

    Heel gevaarlijk maar moedig !