In het hart van de Giro: HLN.be brengt dagelijks samenvatting, reportage en video van onze man ter plaatse

rv
De jubileumeditie van de Ronde van Italië belooft een intense tweestrijd tussen kroondrager Nibali en uitdager Quintana te worden, maar ook op HLN.be schakelen wij de komende drie weken in een hogere versnelling. Wij nestelen ons in het hart van de Giro: naast onze live-coverage brengen we in samenwerking met Eurosport telkens een video met daarin de samenvatting van de etappe én reacties uit het hart van de Giro. Als kers op de taart pakt onze man ter plekke, Sverre Denis, ook dagelijks uit met een videoreportage in de rand van de Giro.

Als regisseur en producer van opleiding, maar vooral als sportliefhebber, is Sverre Denis drie weken lang de man die ons meepakt binnen het peloton, maar die ons ook verrast met video's die de sport overstijgen. Sverre was al presentator bij FOX België en Nederland, nu wordt hij hét gezicht van de Giro op HLN.be.

Fresh out of the oven #new #polaroid #milan #independentmgmt #model #shooting #agency #morehashtags

211 Likes, 7 Comments - Sverre Denis (@sverredns) on Instagram: "Fresh out of the oven #new #polaroid #milan #independentmgmt #model #shooting #agency #morehashtags"

Vanmiddag start op het eiland Sardinië de 100ste Ronde van Italië. In ruim drie weken koers gaan we op zoek naar de opvolger van Vincenzo Nibali. De 'Haai van Messina' van Bahrain Merida is zelf een van de topkandidaten om zichzelf op te volgen, maar krijgt stevige concurrentie van heel wat uit de kluiten gewassen klimgeweld: Thibaut Pinot, Adam Yates, Mikel Landa, Bauke Mollema en natuurlijk Nairo Quintana. De Belgen? Zij zijn met dertien. Lees HIER wat je van hen mag verwachten.

HLN
TDW
AFP
TDW