De pechvogel van de dag: Japanner ziet zijn Giro al eindigen na... 8 kilometer

Primoz Roglic ging als een bezetene tekeer, Nishimura iets minder.
EPA Primoz Roglic ging als een bezetene tekeer, Nishimura iets minder.

Weken of zelfs maanden voorbereiding. En dat voor acht kilometer. Dat is het lot van Hiroki Nishimura, een 24-jarige Japanner van Nippo - Vini Fantini. Nishimura deed 17 minuten en 30 seconden over de tijdrit en was daarmee bijna vijf minuten (4’36’) trager dan ritwinnaar Primoz Roglic (12'54"). De chrono van de renner van Nippo–Vini Fantini was zelfs zó slecht dat hij buiten de tijdslimiet finishte. Zijn Giro zit er dus al op.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Deze is gewoon in de ploeg gezet om puur commercieele en sponsor redenen. Ook in andere koersen de afgelopen jaren is het erg triestig. Als je kijt welk niveau van wedstrijden hij rijd,onze elite zonder contract rijden er nog alles in puin als ze er zouden starten. Prof onwaardig, scoort eerder het lage gemiddelde van de vrij slechte elite zonder contract. Maar zoals ik zei, puur om commercieele waarde in de ploeg opgenomen vanwege bepaalde sponsor..

 • Marc Geerts

  Die rijdt mee om hem uit te lachen of wa ? Gewoon wekelijjs meerijden met de wielerterroristen en dan kan hij misschien volgen.

 • Walter Mertens

  Hoe kan je als prof 5 min verliezen op 8 km

 • DIRK RASSCHAERT

  Hoe geraken die gasten aan een proeflicentie? En een ploeg?

 • jurgen raes

  hij kwam toch ook aan 27,42 km/uur gemiddeld ☺