Ga naar de mobiele website
^ Top

Campenaerts slaagt in opzet: Carlien wil op date met hem

Renner probeert in Giro afspraakje te regelen via tv

Op Instagram postte Carlien Cavens gisteravond laat deze foto: (nog) geen date met Campenaerts, wel met twee vriendinnen.
instagram carliencavens Op Instagram postte Carlien Cavens gisteravond laat deze foto: (nog) geen date met Campenaerts, wel met twee vriendinnen.
Als het op Tinder niet lukt, dan maar een poging wagen tijdens de Giro, moet Victor Campenaerts (25) gedacht hebben. De Belgische kampioen tijdrijden moest zich gisteren in de Ronde van Italië sparen voor zijn knechtenrol voor ploegmaat Steven Kruijswijk en werkte zich dan maar op een andere manier in de kijker.

Happy Monday! #bigmouth #dots

84 Likes, 6 Comments - Carlien Cavens (@carliencavens) on Instagram: "Happy Monday! #bigmouth #dots"

"Carlien, daten?" Dat waren de niet mis te verstane woorden die in het groot op zijn borstkas gestift stonden toen Campenaerts op het startpodium van de tijdrit ostentatief zijn shirt openritste. En ook nadat hij over de streep bolde-hij finishte als 182ste - kwam de casanova in Campenaerts nog eens naar boven.

Gisteravond laat - na een hele dag wachten - kreeg de Belgisch kampioen dan toch een antwoordje: ja, Carlien wil best op date met hem. Campenaerts leerde de Antwerpse Carlien Cavens (30) een drietal jaar geleden kennen in het zwembad, waar hij als ex-triatleet zwemles gaf aan de groep van Carlien, een recreatief triatlete. "Ik heb altijd al een zwak voor haar gehad, dus bij deze."

Leuk detail: Campenaerts' ploegmaat Jos van Emden vroeg zijn vriendin Kimberley drie jaar geleden ten huwelijk tijdens de klimtijdrit van de Giro. Zij zei ook ja.

#wijdatencarlien

34 Likes, 2 Comments - Carlien Cavens (@carliencavens) on Instagram: "#wijdatencarlien"

Photo News
Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • lodewijk maesen

    als bekend iemand moet je geen moeite doen bij gewoon vrouwtjes...

  • James Clean

    Allez, iedereen heeft zijn portie aandacht gehad = iedereen gelukkig. Ik ben blij voor die mensen...

Meld een bug