Ga naar de mobiele website
^ Top

Belgische tijdritkampioen verrast in Giro met boodschap: "Carlien, daten?"

kos
Bij het Nederlandse LottoNL-Jumbo is een potentiële podiumplaats voor Steven Kruijswijk het absolute doel van het seizoen. En daarvoor moet alles wijken. Victor Campenaerts (25) kan er over meepraten. Hij mag deze namiddag in de tijdrit niet voluit gaan. "Dat was de afspraak vóór we naar Italië afreisden."

Dan ben je Belgisch en vice-Europees kampioen, klopte je in februari in de tijdrit van de Ruta del Sol zowel Valverde, Contador als Pinot en is de opdracht tegen de klok van vandaag je op het lijf geschreven, je moet de benen stilhouden. Het overkomt Victor Campenaerts. Bekijk hierboven het interview dat Sverre Denis, onze man in de Giro, met Campenaerts had.

Opmerkelijke boodschap

Victor Campenaerts blonk zoals verwacht niet uit in de tijdrit, maar liet zich wel opmerken door een boodschap op zijn borst: "Carlien, daten?" De Belgische tijdritkampioen én vrijgezel grapte na de aankomst: "Ik wil nu wel zo snel mogelijk antwoord krijgen." 

Campenaerts heeft duidelijk zijn tijd genomen om de 39,8 kilometer tussen Foligno en Montefalco af te leggen. "Vooraf heb ik zelfs niet opgewarmd. Ik reed een stuk trager dan op verkenning. Ik heb onderweg gezwaaid naar de toeschouwers en daarnaast genoten van het goede weer", klonk het. Opmerkelijk is dat zijn ploegmaats Martijn Keizer en Jos van Emden wel vol hun kans in de tijdrit mochten gaan. 

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Sven Govers

    Belachelijk.

  • patrick roels

    Aandacht trekken maar in dit geval sta ik erachter zo zonder het te zeggen blammeerd hij zijn ploeg omdat hij niet mocht rijden voor podia in dienst ploegmaat voor 10 plaats

  • James Clean

    De cultuur waar alles moet gedeeld worden! Mensen schreeuwen om aandacht als nooit tevoren!!

Meld een bug