‘In het wiel van de Giro’, met grote verliezer Tom Dumoulin als belangrijkste onderwerp

In ons dagelijks wielermagazine ‘In het wiel van de Giro’ blikte VTM-journalist Merijn Casteleyn vanuit Italië terug op de vierde etappe in de Ronde van Italië. En net als gisteren was er heel wat om over na te kaarten. Tom Dumoulin was het belangrijkste slachtoffer in een grote valpartij en verloor vier minuten. Leider Primoz Roglic deed dan weer een gouden zaak, Richard Carapaz won de rit. 

Herbekijk de vierde aflevering van ‘In het wiel van de Giro’, met een samenvatting van de etappe en de eerste reactie van de protagonisten! 

Waag ook zelf je kans in de Ronde van Italië met onze Gouden Giro. Deelnemen? Klik dan op DEZE PAGINA.

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jans van Oosten

    De val was voorin Ton, dus begrijp niet goed waarom je zoiets met al die uitroepingstekens plaats. Dit is gewoon pech.

  • Tim De Duwer

    Ton Bels hij reed juist voorin en op de goede plek in het peloton. De renner die de valpartij veroorzaakte heeft schuld en trouwens rogelic heeft juist minder ervaring dan Tom.

  • ton Bels

    Eigen schuld, attent rijden voorin in de finale! Grote beginners fout, koffers pakken en naar de Tourweer een dure les geleerd broekie Roglic maakt niet zon fout!!!