Exclusief voor abonnees

Gezocht: Belgische topspurter: “Je hebt het of je hebt het niet”

Photo News
Gezocht, met hoogdringendheid: een Belgische topspurter. Zoals Tom Steels (47) er in de jaren negentig en begin deze eeuw één was. “Vreemd”, vindt de laatste ‘pur sang’ – Tom Boonen past in een ander vakje. “Want alle groeikansen zijn hier aanwezig.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Van Goethem

  We hebben geen sprinters, we hebben geen echte winnaars. Ereplaatsen genoeg maar aan het echt afwerken ontbreekt het veel te veel. Zijn ze niet goed genoeg, doen ze er niet genoeg voor, of missen ze het echte killer-instinct? Ik denk dat het ergens in het midden ligt. Feit is alleszins dat ze weinig winnen, kijk maar naar de ploeg van Lefevre, wie winnen er, ...de buitenlanders maar niet de Belgen.

 • jacques weterings

  Spijtig dat Ludo Dierckxsens er niet meer bij is !

 • Henri Hendrickx

  Op elk front goed maar geen supertop

 • Freddy van Puymbrouck

  Er zijn heus wel renners in België die een stukje kunnen sprinten, maar doorbreken op het hoogste niveau en daar sprinten voor de zege is er niet bij.We hadden de laatste jaren enkel van Avermaet die in een top klassieker een sprint kon winnen van een kopgroep.Nu Greg wat aan explosiviteit heeft ingeboet ontstaat er een gat dat voorlopig niet ingevuld wordt!