Geen Ineos of Israel: Teuns blijft twee jaar langer bij Bahrain-McLaren

Photo News
Dylan Teuns was de laatste maanden grof wild op de transfermarkt, maar de 28-jarige renner blijft gewoon bij Bahrain-McLaren. Teuns zette z'n krabbel onder een nieuwe verbintenis die hem tot eind 2022 bij de ploeg houdt.

Teuns koerst sinds 2019 voor Bahrain nadat z'n toenmalige ploeg BMC ter ziele ging. De Vlaams-Brabander genoot de interesse van onder meer Team Ineos en Israel Start-Up Nation, maar heeft nu gewoon verlengd. Teuns reageerde op de website van de ploeg tevreden op de verlenging. “Ik voel me hier erg goed. De teamgeest en de ambities maken de ploeg voor mij de beste keuze  om te blijven groeien. Vorig jaar realiseerde ik twee grote overwinningen, met de Tourrit als een van de hoogtepunten van mijn carrière. Ik ben zeer dankbaar voor de kansen die ik krijg en ben er zeker van dat we in de toekomst nog veel overwinningen zullen behalen.”

Ook teambaas Rod Ellingworth is blij dat onze landgenoot twee jaar langer bij het team blijft. “Sinds ik bij Bahrain-McLaren ben, ben ik sterk onder de indruk geraakt van Dylans instelling op vlak van wedstrijden en training. Zijn veelzijdigheid maakt hem een belangrijk lid van ons team. Ik kijk er naar uit om hem te helpen bij het waarmaken van z'n dromen.”

Doet Dylan Teuns volgens u mee voor de zege in de klassiekers? Selecteer hem dan in jouw ploeg bij het online wielerspel Goudenklassiekers.be en maak kans op geweldige dagprijzen.

Photo News

Lees ook:

De luxepositie van Dylan Teuns: Bahrain, Ineos of Israel? Kiezen tussen gevoel, prestige en portefeuille (+)
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • wim rooyakkers

    Ook goed voor de sponsors, want als ieder jaar een topper vertrekt, vraagt hij zich af waar bouw ik een ploeg voor op.

  • emiel Clarijs

    Slim, is veel te goed om 'knecht' te spelen.